WWW-julkaisemisen perusteet

WWW-julkaisemisen perusteet on kokonaisuus, jossa perehdytään HTML-kielen käyttöön WWW-sivujen rakenteen ja sisällön määrittämisessä. Koulutuksessa opetellaan tärkeimpiä HTML-merkitätapoja ja tehdään (vähintään) kolme yksittäistä WWW-sivua sisältävä sivustopohja. Luoduille sivuille liitetään ulkoasumäärityksiä CSS:n perusmäärityksiä käyttäen. Näiden tekniikoiden lisäksi perehdytään WWW-suunnittelun yleisiin periaatteisiin.

Kurssin jälkeen osallistuja tuntee www-sivujen rakentamisessa käytettävien perustekniikoiden periaatteet ja osaa niiden avulla rakentaa ja ylläpitää pienimuotoisia WWW-sivustoja.

Millaisen sivuston tekisin?

Kurssilla tehtävän sivuston aihetta ei ole rajattu, mutta oman motivaation ja oppimisen kannalta olisi hyvä, jos löytäsit sivustollesi jonkin itseäsi kiinnostavan aiheen.

Jos et keksi muuta, niin aloita vaikka oman verkkoportfolion työstäminen. Siitä voi olla todellista hyötyä esimerkiksi työpaikkaa hakiessa, kun sinulla on sähköiseen työhakemukseen liitettäväksi itseäsi ja osaamistasi esittelevän sivuston linkki.

Tämän verkkomateriaalin tarkoitus

Tämä verkkoaineisto on tarkoitettu lähiopetuksen tueksi – ei niinkään itsenäiseksi opiskelumateriaaliksi. Täältä selviävät pääpiirteittäin ne asiat, jotka käymme läpi, ja täältä löytyy myös linkkejä syventäviin asiakokonaisuuksiin itsenäisen työskentelyn tueksi.

Kommentoi julkaisua

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Täydennä alla oleva laskutehtävä ennen lähettämistä: * Aikaraja on ylittynyt. Ole hyvä, ja päivitä laskutoimitus.