Tervehdys maailma!

Uuden blogin ensimmäinen postaus. Kaikkien mikroblogialustojen ja tietovirtojen keskellä perinteisen blogin pystyttäminen tuntuu hieman vanhan koulun meiningiltä, mutta nyt tähän siirtoon oli pieni ulkopuolinen vaikutin. Aion osallistua syksyllä Wikiopiston Vapaiden ja avointen oppiresurssien tuottaminen -kurssille, ja osallistuminen edellyttää omaa blogia, johon tehtävät julkaistaan.

Tietysti itse ylläpidetyn blogin kanssa näpertely edellyttää myös säätämistä, mistä on aina hyötyä. Blogin ulkoasuksi valitsin Chris Coyerin WP Typo -teeman, jonka yksinkertainen selkeys miellytti silmää. Teema on tällä hetkellä englanninkielinen, mutta suomennan sitä vähitellen tarpeen mukaan.

Merkintöjeni aiheet tulevat liittymään WWW-julkaisemiseen. Aiheiden valintoja ohjaa kiinnostukseni muun muassa sosiaalista mediaa, musiikkia, pyöräilyä ja shakin pelaamista kohtaan.

Kirjoittanut Jussi Linkola

Viestijä verkossa, uutta oppimassa.