Tarkkaamo

Jussi Linkolan blogi ja kotisivusto

Blogi-info

Olen Jussi Linkola, ja Tarkkaamo on blogini ja kotisivustoni. (In English.)

Olen verkkoviestijä, eli suunnittelen ja toteutan monipuolista viestintää verkon välineitä hyödyntäen. Tämä tarkoittaa esimerkiksi verkkosivustojen ja -kurssien rakentamista, sisällöntuotantoa ja verkkotyökalujen valjastamista työn tueksi.

Vapaalla olen ahkera musiikin harrastaja, laulan, soitan steel-kitaraa, huuliharppua ja ukulelea.

Tarkkaamossa julkaisen kirjoituksia, oppaita ja vinkkejä kiinnostusteni mukaan, joita ovat esimerkiksi: etäopetus, musiikki, Twitter, saavutettavuus ja verkkojulkaiseminen.

Lisätietoja: CV.

Ota yhteyttä


Tekijänoikeus, aineistojen jakaminen ja uudelleenkäyttö

Kaikki Tarkkaamo-blogin materiaalit, jotka olen itse tuottanut, on julkaistu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin -lisenssillä (CC BY-SA) (Lisätietoa CC-lisensseistä). Tämä tarkoittaa sitä, että voit vapaasti:

  • Jakaa – kopioida aineistoa ja levittää sitä edelleen missä tahansa välineessä ja muodossa
  • Muunnella – remiksata ja muokata aineistoa sekä luoda sen pohjalta uusia aineistoja missä tahansa tarkoituksessa, myös kaupallisesti.

Näillä ehdoilla:

  • Nimeä – Sinun on mainittava lähde asianmukaisesti, tarjottava linkki lisenssiin sekä merkittävä, mikäli olet tehnyt muutoksia. Voit tehdä yllä olevan millä tahansa kohtuullisella tavalla, mutta et siten, että annat ymmärtää lisenssinantajan suosittelevan sinua tai teoksen käyttöäsi.
  • JaaSamoin – Jos remiksaat tai muokkaat aineistoa taikka luot sen pohjalta uusia aineistoja, sinun on jaettava muutoksiasi samalla lisenssillä kuin alkuperäistä aineistoa.
  • Ei muita rajoituksia – Et voi asettaa sellaisia oikeudellisia ehtoja tai teknisiä estoja, jotka estävät oikeudellisesti muita tekemästä mitään sellaista, minkä lisenssi sallii.
CC BY-SA