Seminaari – suunnitelmien esittelyä

Aika: 25.10.2011 klo 16:30=>
Opet: Robert ja Lasse

Tilannekatsausta

Hiljaista on ollut opiskelurintamalla. Viime viikko meni Tallinnassa konferenssissa, joka tavallaan sattui hyvään saumaan opintojen kannalta. Yhtään lähiopetustuntia ei jäänyt väliin, mutta toisaalta opinnoille ei konfrerenssikuplassa jäänyt aikaa.

Silti konferenssi oli opintojenkin kannalta hyödyllinen. Paljon tukea tuli työelämäsuuntautumiseen luovan alan yrittäjyyden ja eri oppilaitosten kokemuksista. Useita erimerkkejä siitä, miten yhteisoiminnallisuutta on pyritty kehittämään, eri toimijoita pyritty tuomaan yhteen ja oppilaitoksia pyritty avaamaan omalle toimialueelleen. Eli nyt pitäisi ottaa (jälleen) ryhtiliikettä ja käydä hommiin käsiksi :)

Opinnäytetöiden tutkimussuunnitelmien esittelyt

Esiteltiin tutkimussuunnitelmat, jotka vielä olivat esittelemättä. Omani oli mukana, ja sain opponentiltani hyvän palautteen. Suunnitelmassani on liikaa sälää. Pitäsi karsia ja fokusoida, keskittyä johonkin tiettyyn juttuun. Olen iloinen, että tämä tuli esiin :)

Tallinnan Creative Entrepreneurship -konferenssissa vaikutuin Sitran Dan Hillin pelkistetyistä slideistä, joten oli kokeiltava jotain vastaavaa:

Kirjoittanut Jussi Linkola

Viestijä verkossa, uutta oppimassa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *