The Junior Woodchuck Guide to Social Media

Aleksandra Meyer & Tuomas Korkalainen have edited the book The Junior Woodchuck Guide to Social Media, 2014.

The Junior Woodchuck Guide to Social Media book cover.
The Junior Woodchuck Guide to Social Media book cover.

This micro book, a shortened edition of its Finnish equivalent, examines the new opportunities that social media can offer to the recruitment process. In the spirit of a survival guide some of its authors have spiced their articles by hints, advice, rules and warnings. However, the book does not only focus on finding a job or employees, but offers a wider perspective on online influence and visibility in general.


Aleksandra Meyer ja Tuomas Korkalainen ovat toimittaneet kirjan The Junior Woodchuck Guide to Social Media. Kirja on englanninkielinen versio Somepentujen käsikirjasta, joka julkaistiin helmikuussa 2013. Kirja sisältää siis mikroartikkelimuotoon kirjoitettuja näkökulmia verkon hyödyntämiseen rekrytoinnin ja työhaun tukena.

Myös oma, tavoitteellista verkkoläsnäoloa käsittelevä artikkelini on mukana kirjassa.

Kaikki Metropolian mikrokirjat: http://mikrokirjat.metropolia.fi/.

Kirjoittanut Jussi Linkola

Viestijä verkossa, uutta oppimassa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *