Poikkeuksellinen musiikkivideo

Musiikkivideot harvoin yllättävät. On paljon näppäriä ja kekseliäitä videoita, joita voi ihailla ja pitää onnistuneina, mutta harvoin kohtaa todella vaikuttavaa teosta. Princetonin kappaleeseen The Electrician (Feat. Active Child) tehty video on poikkeus. Tarina jää avoimeksi ja hämmentää. Kontrastit ovat vahvoja ja kuvat kuvittavat hienosti kappaleen vaihtelevia tunnelmia.

Princeton: ”The Electrician (Feat. Active Child)” from Hit City U.S.A. on Vimeo.

Radiohittiä tästä ei varmaankaan tule, mutta onpa syntynyt ainutlaatuinen video.

Kirjoittanut Jussi Linkola

Viestijä verkossa, uutta oppimassa.

1 kommentti

  1. Olen täysin samaa mieltä kanssasi musavideoista. Itse asiassa aika harvoin erityisemmin tykkään niistä. Erityisesti vihaan niitä videoita, joissa musiikin päälle (tai kesken videon pausetetun musiikin sijaan) on lisätty muita ääniä, kuten räjähdyksiä tai puhetta. Ne on ihan liikaa. Musavideon kuuluisi mielestäni kuitenkin olla musavideo, ei leffa.

    Kieltämättä aika erikoinen ja hämmentävä video. Ja huolimatta siitä, että videossa on tarina, se ei syö biisiä ollenkaan. Tykkään kappaleesta, muuten.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *