Tarkkaamo

Jussi Linkolan blogi ja kotisivusto

Aloituspäivä

Eilen kokoonnuimme ensimmäistä kertaa uudella YAMK-ryhmällä tulevaan vakioluokkaamme, eli Hämeentie 161:n huoneseen H2010. Kaikki olivat paikalla. Herra Arpo toivotti meidät tervetulleiksi ja esitteli itsensä. Pienenä tutustumisleikkinä juttelimme hetken yhden opiskelijakollegan kanssa, tarkoituksena esitellä hänet muille. Tutustuin Marjaanaan, joka on työskennellyt pitkään viestintätehtävissä yritysviestinnän parissa. Oli kiinnostava kuulla kollegoiden taustoista, jotka olivat varsin monipuolisia. Verkkomedia, 3D, yritysviestintä, henkilöstöhallinto, verkkojournalismi jne. Todella laajaa ja toistaan tukevaa osaamista.

Esittelyjen jälkeen Robert kertoi meille opintojen sisällöistä ja toteutustavoista. Kävimme läpi syksyn lukujärjestyksen, opettajat ja opetuspaikat. Kaikki tuntui toistaiseksi melko selvältä, paitsi se seikka, että jo ensi torstaina pitäisi olla oma harjoitusprojektin itu siinä vaiheessa, että sen voisi ainakin karkealla tasolla esitellä ryhmälle. Nyt pitää siis tarttua toimeen sen asian osalta.

Illan päätti tentti Toiminnasta tietoon -kirjaan liittyen. Vastasin toimintatutkimuksen prosessiin ja raportointiin liittyviin kysymyksiin. Oli mukava pitkästä aikaa pinnistellä tällaisen oppimisen parissa, vaikka käsi meinasi olla melko rikki urakan jälkeen. Yhteenvetona koko aloituskerrasta jäi oikein hyvä mieli ja odottavat tunnelmat päälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *