Tarkkaamo

Jussi Linkolan blogi ja kotisivusto

Haja-ajatuksia

No niin, huomenna sitten alkaa opiskelu :) Luonnollisesti eka tentti vähän jännittää kuten myös uusien kurssikavereiden tapaaminen. Mukana on onneksi muutamia entuudesta tuttuja kavereita.

Jonkin verran on mielessä pyörinyt mahdollinen kehittämisprojekti. Toimintatutkimukseen tutustuminen on herätellyt ajatuksia jostain kunnollisesta, interventioon perustuvasta ja muutokseen tähtäävästä prosessista. Mutta mitä se sitten olisi… Jonkin toimintavan muutos tai muutostarpeen kartoitus, kenties projektiryhmälle jokin uusi tapa toimia, muutoksen fasilitointi, oman työn kehittämiskokeilu, projektin konseptointi, niin, kenties kenties…

Oman haasteensa tuo opintoaikataulu, jonka haluaisin pitää kohtalaisen tiukkana. Kuinka mittavaan prosessiin on mahdollisuuksia, kun pitää löytää kohde, suunnitella, kerätä aineistoja, dokumentoida ja raportoida.

Ajatuksia liikkuu mutta vielä ei käy pyydykseen. Huomenna varmasti selviää moni asia, joten rennosti vain kohti uutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *