Pois Twitteristä

Kuinka poistan Twitter-tilini ja poistun Twitteristä kokonaan? Tätäkin aina toisinaan kysellään, joten tässä pikaohje, jolla voit halutessasi erota Twitteristä:

 1. Kirjaudu Twitteriin www-selaimella.
 2. Klikkaa selainkkunan vasemmassa alareunassa olevaa ”Lisää”-kuvaketta.
 3. Valitse avautuvasta valikosta kohta Asetukset ja yksityisyys (tai Settings & privacy, jos käytät Twitteriä englanniksi).
 4. Avautuvan asetussivun oikeasta reunasta löydät kohdan Poista tilisi käytöstä. Sen kautta pääset eroon Twitter-tilistäsi.
Twitterin toimintovalikko.
Twitter-tilin asetukset löytyvät ”Lisää”-painikkeen takaa.
Twitter-asetuksia.
Valitse ”Asetukset ja yksityisyys” ja sitten ”Poista tilisi käytöstä”.

Jos olet halukas antamaan palvelulle vielä mahdollisuuden, voit tutustua vasta-alkajille suunnattuun Twitter-oppaaseeni.

Kirjoittanut Jussi Linkola

Viestijä verkossa, uutta oppimassa.

11 kommenttia

 1. On kyllä surkea paikka tuo Twitter.

  30 päivää mennyt, 31. päivänä menin kokeilemaan tunnuksia, vieläkin päästi sisään??? On kyllä surkuhupaisaa, väitetään, että 30 päivässä lähtee, ei lähde.

  Deaktivoin uusiksi, nyt odotan 40 päivää ja vasta sitten kokeilen tunnuksia, ovatko poistuneet. Olin siellä vain viikon tai kaksi, täysin turha palvelu.

  Facebook lähti jo. Kuukausi ilman.

 2. Moi.
  Entä miten se onnistuu, jos en pääse edes kirjautumaan sisään profiiliini. Olen hukannut salasanan ja ilman sitä se ei onnistu. Laitoin Twitterille viestiä halusta poistaa kaikki tietoni, mutta vastaukseksi tulee vain jotain automaattipostia josta en ymmärrä mitään.

  1. Hei, kirjautumissivulla on kirjatumistietojen (käyttäjätunnus ja salasana) luona linkki ”Forgot password?”, joka johtaa salasanan nollaussivulle. Sieltä sinun pitäisi pystyä tilaamaan sähköpostiisi viesti, jonka avulla voit vaihtaa salasanasi.

 3. Haluaisin kirjautua Twitteriin mutta en muista käyttäjätunnusta miten toimia

  1. Voit kirjautua myös sähköpostiosoitteella, jolla loit tilin.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *