Arviointikeskustelu työpaikkakouluttajan kanssa

Viime torstaina pidimme erikoisammattitutkinnon arviointikeskustelun työpaikkaohjaajani Juhanan kanssa. Kävimme läpi ajankohtaisia kehitysprojektejani.

Distanssi-hankkeessa toteutamme keväällä 2016 avoimen verkkokurssin, ja olen mukana suunnittelemassa ja rakentamassa kurssitoteutusta. Tulemme hyödyntämään suunnittelussa australialaisen Gilly Salmonin kehittämää Carpe Diem -suunnittelumenetelmää. Kurssialustoina tulemme todennäköisesti käyttämään Blackboard Inc:n Moodlerooms ja Open Education -alustoja. Paljon kehitettävää siis riittää.

Toinen ajankohtainen kehitysprojekti on Central Baltic -rahoitusohjelmaan liittyvän projektin valmistelu. Valmistelemme kokonaisuutta Turun ammattikorkeakoulun kanssa ja tavoitteena on saada mukaan partnereita Virosta, Latviasta ja Ruotsista. Valmistelussa hyödynnetään runsaasti verkkovälineitä, esimerkiksi Adobe Connect -videoneuvottelua etäkokouksissa ja Google Drive -palvelua yhteisten dokumenttien työstämisessä.

Kokoamani ideaesitteen kansilehti.
Kokoamani ideaesitteen kansilehti.

Juhanan kanssa käydyssä arivointikeskustelussa totesimme, että tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon näkökulmasta osaamistavoitteet etenevät hyvällä vauhdilla.

Kirjoittanut Jussi Linkola

Viestijä verkossa, uutta oppimassa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *