Pari pientä kehitystyötä

Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto rakentuu muun muassa kehitysprojekteista, joiden kautta asioita harjoitellaan käytännössä. Kirjaan tähän kaksi syksyllä 2015 tekemääni pientä kehitystyötä muistin ja näyttöosuuden tueksi.

Nuoret ja sosiaalinen media

Osana Metropolian MCreO-liiketoimintapalvelujen toimeksiannosta rakensin perehdytyksen nuorten sosiaalisen median käyttöön ja verkkokulttuureihin liittyen. Ensimmäisen perehdytyskerran kohderyhmään kuului nuorten parissa työskententeleviä henkilöitä, jotka olivat kohtalaisen kokemattomia verkon ja sosiaalisen median käyttäjiä. Sisällön osalta hyödynsin Distanssi-hankkeen aihepiiriä ja aineistoja, joita olin tutkinut syksyn 2016 Digitaalisen nuorisotyön perusteet MOOC -kurssia silmällä pitäen.

Sosiaalinen media stragegiatyössä

Tämä oli toinen kehitystyö, nopealla aikataululla laadittu alustus sosiaalisen median ja pilvipalvelujen hyödyntämisestä strategiatyössä, jälleen MCreOn kautta. Alustus käsitteli yhteistyöhön soveltuvia verkkotyökaluja ja osallistamista. Teen mahdollisesti oman merkinnän tästä osiosta.


Päivitys 20.1.2016: Edellä mainitusta, strategiatyöhön liittyvästä alustuksesta löytyy nyt pieni kuvaus Metropolian Työajassa-blogistani nimellä Verkko-osallistamisen prosessi.

Kirjoittanut Jussi Linkola

Viestijä verkossa, uutta oppimassa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *