Tuotekehittäjien tilannekataus

Aika: 22.8.2016.
Paikka: Hämeentie 161, Helsinki.


Metropolian tuotekehittäjät kokoontuivat jälleen Metropolian Tavi-talolle eli Vanhankaupunginkosken partaalle 1. ja 2. kehittäjäaallon yhteiseen lähipäivään. Päivän tarkoituksena oli tehdä katsaus jokaisen kehittäjän tilanteeseen ja jatkosuunnitelmiin.

Aluksi pohdittiin muutaman hengen ryhmässä maailman suuria muutoksia, eli millaisia mullistuksia tai trendejä on käynnissä? Ryhmämme puhui energiatekniikasta, digitalisaatiosta ja luonnonvarojen ylikäytöstä. Seuraavaksi Tamoran Jaana jatkoi samoista aiheista, kertoili omia näkemyksiään maailman tilasta. Lounaan jälkeen saimme esityksen Metropolian tulevaisuuden suunnitelmista liiketoiminnan kehittämisen osalta.

Tuotekehittäjien kehitystöitä

Suuri osa päivästä kului osallistujien kehitysprojektien etenemiseen. Osasta löytyy tietoa verkosta, osasta ei. Tässä pieni kooste:

Lisäksi muitakin esittelyjä ja pohdintoja. Omalla kohdallani seuraava vaihe tutkinnossa olisi näyttöaineistojen viimeistely, koska niitä alkaa olla riittävästi. Luulen, että muuten tämä koulutus alkaa osaltani olla melko selvä.

Kirjoittanut Jussi Linkola

Viestijä verkossa, uutta oppimassa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *