Päättöarviointi työpaikkakouluttajan kanssa

Tapasimme tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnossa työpaikkakouluttajanani toimineen Juhanan kanssa päättöarvioinnin merkeissä. Arvioimme napakasti tutkinnon kolmea osaa, jotka ovat tuotekehitystyön valmistelu, tuotekehitystä tukevien menetelmien hallinta sekä oman tuotekehtitystyön toteutus.

Muistelimme lyhyesti eri kehitystöitä, projekteja ja hankevalmisteluja, joita tässä koulutuksen aikana olen tehnyt. Olimme tyytyväisiä toteutuneisiin asioihin ja näimme myös oppimista ja kehitystä tapahtuneen.

Näillä näkymin tutkintoni alkaa olla valmis sen jälkeen, kun kokoan vielä tuotekehitystyön toteutus -osioon näyttöaineistot kaikista osa-alueista.

Koulutus on ollut varsin mainio mahdollisuus oman työskentelyn ja osaamisen arvioimiseen. Tänne Tarkkaamo-blogiin olen tehnyt muistiinpanoja ja koosteita lähiopetuspäivistä ja kehitystöistä omaan DigiEAT-kategoriaan, joita näkyy toistaiseksi kertyneen parisenkymmentä.

Suosikkini lähipäivistä tekemieni merkintöjen joukosta ovat Lean ja jatkuva parantaminen, Palvelujen tuotteistamisesta ja Tuotekehitys ja immateriaalioikeudet.

Asiasisältöjen lisäksi koulutuksen aikana on ollut antoisaa tutustua muihin metropolialaisiin kehittäjiin, joten loppupuntaroinnissa koulutuksen anti asettuu tukevasti plussan puolelle.

Kirjoittanut Jussi Linkola

Viestijä verkossa, uutta oppimassa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *