Tarkkaamo

Jussi Linkolan blogi ja kotisivusto

Arttu Silvast, Polarity

Polarity-albumin kansi.

Säveltäjä-muusikko Arttu Silvast on juuri julkaissut ensimmäisen sooloalbuminsa Polarity, joka on kuunneltavissa esimerkiksi Spotifyssa:

Polarity-albumin Spotify-soitin.

Inspired by the silence and the cold isolation of arctic landscapes, Finnish composer and audio creative Arttu Silvast presents his debut solo album ’Polarity’. Imagined as a 19th-century ship leaving from the coast of Norway heading towards the northern polar regions, ’Polarity’ embarks on a journey of discovery of both natural wonders and the inner self.

Polarity Album — Arttu Silvast

Albumi sisältää avaria ja rauhallisesti lipuvia ambient-äänimaisemia, välillä myös rytmikkäämpiä jaksoja. Instrumentaatiossa on yhdistetty akustisia ja synteettisiä soittimia, joilla Silvast punoo syviä ja tarkasti hallittuja äänikuvia. Kokonaisuus on hyvin elokuvamainen, ja useammankin kappaleen voi ajatella visuaalisesti kerrotun tarinan ääniraidaksi.

Silvastin musiikki on rauhoittavaa ja romanttista, taitavasti tuotettua ja toteutettua. Polarity tarjoaa 35 minuutin äänimatkan jylhien maisemien äärelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *