Tarkkaamo

Jussi Linkolan blogi ja kotisivusto

Jukka Kokkonen, Hallusinoidi

Jukka Kokkonen on julkaissut vuoden 2020 lopulla kymmenen pop-kappaleen kokonaisuuden Hallusinoidi, joka on kuunneltavissa SoundCloud-palvelussa:

Hallusinoidi-kokonaisuuden SoundCloud-soitin.

Jukka Kokkonen on tuottelias musiikin ja tekstien tekijä, jonka jälki on omaperäistä ja taiteellisesti kunnianhimoista. Erityisen vaikuttava on Kokkosen tarinoiden maailma, jossa usein näynomaiset, symboliset kielikuvat kuljettavat kertomusta kuin dekkarissa ikään, kuulijaa harhauttaen, merkitystään pala palalta paljastaen.

Hallusinoidi-kokonaisuuden sovituksissa viehättävät erityisesti ihastuttavan epämuodikkaat urku- ja syntetisaattorisoundit (esim. Valtias), meluisat, monikerroksiset lo-fi-rytmit (Kalevi Riikonen on siepattu!) sekä akustisen ja koneistetun yhdistäminen (Eläimiemme parhaat päivät).

Jukka Kokkosen SoundCloud-tililtä löytyy tällä hetkellä lähes 70 kappaletta, jos tämä maistiainen herättää kiinnostuksen tutustua tuotantoon laajemminkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *