Metric – Konepoppia ilman koneita

Metric – Indie-dance-poppia Kanadasta. Niin keveää ja menevää, että luulisi kuuntelevansa pitkälle tuotettuja konebiittejä ja -taustoja, vaikka homma toimii perinteisellä rummut-kitara-basso -triolla.

Levy Fantasies Spotifyssa.

Kirjoittanut Jussi Linkola

Viestijä verkossa, uutta oppimassa.

2 kommenttia

  1. Kas sattumaa, vasta linkkiäsi seurattuani huomasin kuunnelleeni tätä joskus viime viikolla, oisko ollut juuri Spotifyn suositusten kautta ja konemusaksi luulin kyllä. Kivalta kuulostaa joo, ehkä hiukkasen liiankin sliipattua omaan makuuni.

  2. Jep, taisin itsekin löytää tämän Spotifyn What’s new -listalta ja tykkäsin heti. Tuo videobiisi etenkin jäi soimaan päähän, joten eipä ihme, että juuri se on videoksi valittu.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *