Tarkkaamo

Jussi Linkolan blogi ja kotisivusto

Opinnäytteen ensimmäiset idut

Jo huomenna alamme työstää YAMK-ryhmämme opinnäytteitä. Projektiaihioni on ollut vähän hakusessa, mutta toissa päivänä pallottelimme ajatuksia Juhanan kanssa, ja mahdollinen projekti alkoi muotoutua Juhanan myötämielisellä avustuksella.

Varmaa on (jos olla voi), että opinnäytteeni tulee liittymään Vyyhti-projektiin, jonka kohteina ovan muun muassa yhteistoiminnallisuuden kehittäminen ja luova alan yrittäjyyden tukeminen. Kun vielä lisätään tähän ammattikorkeakoulujen tavoite olla toimialueellaan aktiivinen ja näkyvä toimija sekä tavoite opetuksen työelämälähtöisyydestä, voisi seuraava idea sopia tähän kokonaiskehykseen sopivaksi kehityskohteeksi:

Yrityksen kanssa yhteistyössä toteutettavan koulutustilaisuuden fasilitointi Vyyhti-hankkeelle siten, että koulutusvastuu jaetaan yrityksen ja hankkeen kesken, ja osallistujina on opiskelijoita, yrityksen henkilöstöä sekä muita aiheesta kiinnostuneita. Opinnäyte on tämän prosessin ja toimintamallin kuvaus.

Tässä mietteet tällä hetkellä, ja huomenna varmaan laadin tämän pohjalta esityksen ensimmäiseen opinnäytetyöskentelysessioomme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *