Tarkkaamo

Jussi Linkolan blogi ja kotisivusto

Järjestä Pomodoro-päiviä

Tietotyö on epämääräistä ja sekavaa. Kaikkia tehtäviä ei voi jakaa siisteiksi Pomodoro-siivuiksi, ja tapaamiset, palaverit, kokoukset ja keskustelut harvoin taipuvat minuutilleen sopiviksi jaksoiksi. Hyväksy tämä.

Järjestä erilaisia, eri tehtävistä ja toiminnoista rakentuvia päiviä. Pidä 2-3 Pomodoro-päivää viikossa. Pomodoro-päivänä teet työtä tarkan suunnittelun, rutiin ja ajastuksen mukaisesti, kurinalaisesti. Tämän vastapainoksi sovi tapaamiset ja epämääräinen toiminta muille päiville, ja suunnittele ne väljemmin.

Älä purista tomaattia kuiviin. Tarvitset vaihtelua ja erilaisia virikkeitä. Älä anna Pomodoro-rutiinin rajoittaa, vaan käytä sitä suunnitelmallisesti monipuolisemman työkulttuurin aikaansaamiseksi.

Yksi vastaus

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Heikki Hyppänen, Jussi Linkola. Jussi Linkola said: Viimeisin Pomodoron inspiroima kirjoitukseni: Järjestä Pomodoro-päiviä: http://bit.ly/gaRNne – mukavaa perjantaita kaikille. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *